Jeg har tidligere haft en lille kutter sammen med en anden. 11 x4,5 meter. Den lå i nordhavn og i en meget kort periode i kastrup. Evelyn hed den. Det var en typisk fisker kutter på en 5 -10 t. Kun udstyret med et gammelt kompas, med en lille misvisning på 20-30 grader, og et simrad skrive papir ekkolod. Ingen radio, navigator og radar. Jeg ville på et tidspunkt leje en Decca navigator i sommerferien. At købe en var ikke økonimisk muligt. Vi ringede til Decca, som satte mange betingelser. Lejen var på årsbasis og de skulle inspicere skibets styrhus, for at se om Deccaen kunne sidde vandtæt. prisen lød på mellem 15 000 kr pr md. + en forhøjet forsikring. Jeg opgav.Tiderne har heldigvis ændret sig meget, nu har jeg 3 navigatorer ombord, den billigste koster ca 1200 kr.

Evelyn

Senere blev jeg bedre uddannet og sejlede med dykkerklubben Helgolands skib Olga i ca 10 år, den blev desværre solgt så jeg var nød til at købe Birgitte Helle, hvis jeg skulle ud og sejle træskib.

I dag sejler med som skipper og gast med mange skibe. Lotte Brinch, Wotan, Haabet ( stenfiskeren ) Simone L, Anja (lille), Anja (stor), Marlene, Klei-mi, Minestrygeren, Alvur, Spurven, Larus, Chaluppen, Scheherazade, Donna Wood, Fedtøret og Korpen, Illum, Rylen + plus et par store lystyacht ( Azimut 50, Princess 54 jeg ikke kan huske navnene på. Så selvom jeg ikke sejlede så meget sidste år med Birgitte Helle, var jeg på havet masser af dage.

Jeg vil senere sætte billeder ind af alle disse skibe.

Jimmy
Valid XHTML 1.0 Transitional :: Valid CSS :: Powered by WikkaWiki